четвер, 27 червня 2019 р.

STACKCITY - Децентралізована екосистема реклами Smart WiFi

STACKCITY WiFi - це службаяка керується спільнотою з єдиною метою створення глобальноївільної для доступу до мережі відкритої точки доступу WiFi і нагородження кожного учасникащо є частиною нашої справи.
ЩО ТАКЕ STACKCITY?
StacksCity створює децентралізовану екологічну систему Smart WiFi Advertising, яка б відповідала потребам користувачів Інтернету в громадських місцях; створити новий потік доходів для власників маршрутизаторів; і найголовніше — забезпечити ефективне, точне та прозоре рішення для рекламодавців. Це досягається шляхом максимізації об’єднаних переваг реклами на основі місцезнаходження; економіка спільного використання; і технологія блокчейн.
STACKCITY WIFI є новою компанією, що базується на блокових ланцюгах, і має на меті побудувати найбільшу у світі відкриту спільноту WIFI, де користувачі зможуть заробляти гроші, обмінюючись своїми невикористаними даними з іншими користувачами WIFI. “Hotspot Hosts” — це такі люди, як ми, які платять за мобільні дані, платять за WiFi доступ до дому або за місцем роботи. Дослідження показують, що більше 80% з нас не використовують весь трафік, за який ми платимо. STACKCITY Wifi буде платити щодня, щоб зробити цей трафік доступним для загальної глобальної мережі.
ІСТОРІЯ STACKCITY
З 2014 року мережа Stacks працює з більш розумними посиланнями на весь світ. Від надання послуг зберігання даних і передачі даних, до структуризації мереж для підприємств, Stacks ніколи не припиняв дослідження інтелектуального взаємозв’язку. Ми віримо, що в майбутньому епоху Інтернету речей ефективна, безпечна та інтелектуальна передача даних стане основою та ядром Інтернету речей
ЧОМУ ПОСЛУГИ WIFI?
Понад 25 мільйонів користувачів у всьому світі використовують інтернет у своїх мобільних телефонах, деякі платять свої рахунки як передплачені, а деякі використовують постоплатну білінгову систему. Більшість з них не споживає повної пропускної здатності, що є величезною втратою грошей, і вони будують систему, де ці народи зможуть монетизувати свої дані як хост STACKCITY WIFI. Вона буде доступна для користувачів, які цього не можуть собі дозволити, і кожен, хто знаходиться поруч, матиме доступ до неї.
ЯК ВСЕ БУДЕ ПРАЦЮВАТИ У STACKCITY WIFI СИСТЕМІ?
Команда системи STACKCITY WIFI працює над створенням програми, яка полегшить роботу. Якщо ви працюєте протягом 1 години як хост, ви отримаєте певну кількість символів STACKCITY у вашому гаманці. Дозволено також більше одного пристрою, тому, якщо у вас більше пристроїв, то можна заробити більше маркерів. Для того, щоб стати хостовим хостом, потрібно зареєструватися, а потім завантажити наше мобільне додаток або замовити домашній / бізнес-маршрутизатор з нашого веб-сайту. Перші бенефіціарні маршрутизатори будуть надані абсолютно безкоштовно. StacksCity будує безкоштовну екосистему WiFi у громадських місцях у формі економіки спільного використання. Власники (Бізнес або Індивідуальні) громадських місць могли б інвестувати та встановити StacksRouter, щоб встановити зону точок доступу WiFi
У STACKCITY ви вирішуєте, скільки даних ви хочете пожертвувати. Наше додаток активує функцію мобільної точки доступу на Вашому смарт-пристрої, а «STACKCITY WIFI» побачать гості-користувачі, які бажають отримати доступ до Інтернету. Система є повністю безпечною як для хоста Hotspot, так і для гостя. Система призначена для роботи з домашнім і бізнес-WiFi теж.
В даний час Інтернет є майже основною необхідністю, одним із способів є купити або підписатися на інтернет-пакет. Але не всі можуть купити і підписатися на інтернет. Для деяких людей, які підписалися на Інтернет, вони купують або підписуються на надмірний Інтернет. Таким чином, є втрачені дані. Чому б не просто поділитися нею у вигляді wifi тим, кому вона потрібна безкоштовно? Тут STACKCITY Wifi дасть вам компенсацію за Wi-Fi, яку ви надаєте безкоштовно, як це зробити? давайте дізнаємося перше, що таке STACKCITY Wifi;
STACKCITY — це проект, створений спільнотою, який має на меті зробити відкритими вихідними точками доступу Wi-Fi доступними для користувачів у всьому світі. Проект працює на основі того, що існує багато користувачів смартфонів з невикористаними даними, які можна монетизувати на користь власників і тих, кому потрібні дані, кожен з яких отримає прибуток від мережі.STACKCITY — це глобальна мережа WIFI, яка є одноранговою мережею, що дозволяє за допомогою смарт-контрактів надавати безкоштовну та безпечну точку доступу.
З 2,5 мільярдами користувачів смартфонів в усьому світі є ознаки того, що більшість цих людей колись або в інших місцях перебували в місцях або ситуаціях, в яких вони не мали доступу до Інтернету через обмежений діапазон їх мережевих провайдерів або через до проблем мережі. STACKCITY забезпечила вирішення цієї проблеми шляхом розробки платформи, яка дозволить власникам невикористаних або надлишкових даних пожертвувати їх громаді і отримати винагороду за це.
STACKCITY WIFI платить членам спільноти кожен день, використовуючи свій токен, токен STACKCITY. Обробка платежів і виставлення рахунків здійснюються за допомогою блокчейн самозаймаються блокчейн. Щодня, коли ви обмінюєтеся даними, переглядаєте спонсоровані повідомлення або надсилаєте повідомлення тощо, ви можете також побачити маркери STACKCITY, додані до вашого облікового запису, не соромтеся їх дотримуватися. при реєстрації вам буде наданий код доступу.
Тоді всі ваші жетони STACKCITY будуть безпечно збережені у вашому електронному гаманці. Ви можете бачити зростання вашого балансу. Ви можете перевірити вхідний платіж і вказати, як ви його отримали. Глобальна точка доступу STACKCITY забезпечує безпечне джерело WIFI, що дозволяє користувачам отримувати доступ до WIFI з пулу учасників. Таким чином, надлишкові дані, які можна було б втратити, ефективно використовуються членами, які іноді можуть знаходитися в місцях, де вони не матимуть доступу до Інтернету
РЕКЛАМА НА ЛОКАЦІЇ (LBA) / WIFI
Точне позиціонування клієнтів скористалося рекламним щитом Wifi Hotspot на основі місцезнаходження. Оскільки реклама на основі місцезнаходження може підвищити релевантність реклами, надаючи клієнтові контроль над тим, що, коли, де і як вони отримують оголошення, надає їм більш релевантну інформацію, персоналізовані повідомлення та цільову пропозицію. LBA надає споживачам відповідну інформацію, а не спам; отже, це збільшує шанси отримати більш високу відповідь.
ЯКІ ПЕРЕВАГИ ДЛЯ ВАС, ЯК ВИЗНАЧАЄТЬСЯ?
Для того, щоб отримати платіж, хостам потрібно лише активувати хотспот щонайменше кілька годин на день. STACKCITY WiFi оплачуватиме кожне пристрій, що використовується як хост. STACKCITY WiFi намагатиметься заплатити вам достатньо коштів для оплати зборів за квоти в Інтернеті та витрат на покупку телефону. Якщо ви хочете отримати більше, ви також можете прочитати спеціальні реклами від спонсорів. Ви можете визначити, скільки повідомлень потрібно прочитати за день, а STACKCITY WiFi оплатить кожне прочитане повідомлення.
Ви також можете визначити, як ви хочете його витратити, через роздрібну торгівлю, зарезервуйте свій банківський рахунок, відправляйте кошти на свій гаманець STACKCITY або обмінюйте його на ринку криптографії. Співпрацюючи з нами, ви можете створити вільний доступ і захистити та захистити глобальні розподілені точки доступу WiFi, які матимуть позитивний вплив на ваше повсякденне життя для десятків мільйонів людей. Хост-хоти — це як платні тарифи на мобільні дані, або плата за доступ до мережі WiFi у себе вдома або на роботі.
КОМАНДА ПІСЛЯ STACKCITY WIFI
STACKCITY WiFi має команду, що складається з професійних членів з високими амбіціями, основним досвідом команди STACKCITY WiFi є створення маркетингової і технологічної системи для обслуговування клієнтів. STACKCITY WiFi також створює команди з надійними техніками та комунікаторами, які розуміють, як виконувати свою роботу. Команда STACKCITY WiFi працювала разом десятиліттями. Вони мають успішний досвід і спільно зіткнулися з труднощами, які зазнали їхніх зусиль. Тому вони мають міцні зв’язки і знають, як оптимально працювати разом.
У висновку, проект STACKCITY — це безпечна глобальна децентралізована точка доступу, яка має намір складатися з 25 мільйонів користувачів і вкладників, чиї пристрої будуть сприяти цій глобальній мережі гарячих точок. Мета полягає у створенні вільної до глобальної мережі гарячих точок, що складається з частки всіх доступних користувачів смартфонів, чиї пристрої будуть генерувати та використовувати вільну глобальну точку доступу.Ця система призначена для роботи в домашніх і бізнес-системах WIFI і може бути активована будь-яким потенційним господарем після реєстрації і завантаження програми STACKCITY APP.

Для отримання додаткової інформації
https://www.stackscity.com/downtown
https://t.me/StacksCity
https://twitter.com/StacksCity_ANN

Btt profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2487394

Немає коментарів:

Дописати коментар